INESPO

INESPO – International Environmental Sustainability Olympiad, Olimpiada Internationala pentru proiecte durabile de mediu se desfasoara in fiecare an in Olanda. Participantii trebuie sa vina cu o solutie la o problema a mediului inconjurator.

INESPO 2014

A fost prima participare a unei echipe de la „Carmen Sylva” la un targ international de stiinte.

Proiectul Utilizarea robotilor in prevenirea incendiilor de vegetatie
“FireBot Carmen Sylva” avand ca autori pe Alexandru Mindra, Paul Paraschiv, din clasa a 8-a si coordonat de: profesorii Valeria Chiosea, Florin Serbu, a obtinut Medalie de argint la competitia desfasurata in Olanda.

INESPO 2016

In 2016 a 8-a editie a INESPO s-a desfasurat in perioada 29 mai – 3 iunie la Haga in Olanda. La aceasta editie au participat peste 2500 de elevi reprezentand 65 de tari de pe toate continentele.
Scoala noastra a fost reprezentata la INESPO de proiectul: Haine biometrice – BAC (Biometric Autonomus Clothes) avand ca autori pe elevii Alexandru Mîndra, Ioana Bărbuliceanu, Andreea Ghena din clasa a 10-a, prof. coordonator Florin Șerbu.
Tema proiectului este crearea de articole vestimentare inteligente care să monitorizeze parametrii corpului uman în timpul efortului fizic și să transmită datele monitorizate către o persoană sau la distanță (medic, sistem medical de urgenta etc.)
 

INESPO 2017

Tocmai am finalizat procedurile de înregistrare a proiectului nostru „Dispozitive pentru persoane paralizate” la Olimpiada Internationala pentru Proiecte Sustenabile de Mediu (International Environment Sustainability Project Olympiad – INESPO) care se desfășoară în Olanda.

Vă invităm să urmăriți prezentarea noastră: