Olimpiada I-SWEEEP

deadmin

Olimpiada I-SWEEEP

Olimpiada I-SWEEEP, The International Sustainable World Energy, Engineering and Environment Project Olympiad sau în română „Olimpiada internațională de proiecte în categoria energiei, ingineriei și a mediului pentru dezvoltarea unei lumi mai durabile” este un târg de științe inovator, deschis studenților de liceu. Acesta este cel mai mare târg de științe pe acest subiect din lume.

I-SWEEEP este organizat anual de către Harmony Public. Cu ajutorul liderilor în industrie și al instituțiilor de învățământ superior, aceasta aduce anual proiectele calificate la Houston, Texas, USA.

Misiunea

Misiunea olimpiadei I-SWEEEP este aceea de a crea un mediu atât colaborativ cât și competitiv în care studenții să își prezinte ideile inovatoare ce vor putea contribuii dezvoltării energiei, ingineriei și a mediului.

Obiectivele I-SWEEEP

  • Trezirea interesului și conștientizării problemelor planetei
  • Ajutarea tineretului în a înțelege aceste problem
  • Găsirea unor soluții pentru aceste problem
  • Grăbirea progresului prin investirea în tineret

I-SWEEEP oferă studenților de liceu oportunitatea de a se pune în locul oamenilor de știința și al inginerilor de mâine, promovându-le astfel proiectele. I-SWEEEP este un pas esențial în formarea unei comunități globale ce va inspira responsabilitatea de a avea grijă de planeta noastră.

Conceptul EIM

I-SWEEEP susține conceptul EIM(Energie, Inginerie & Mediu) cu toate subcategoriile acestuia. Susținerea mediului este posibilă doar cu ajutorul invențiilor gândite de ingineri astfel încât să funcționeze curat din punctul de vedere al energiei.

Date despre I-SWEEEP 2015

Număr de țări: 67

Număr de state ale Americii: 44

Număr total de proiecte: 427

Număr de proiecte internaționale: 190

Număr de proiecte din state: 237

Număr de studenți: 668

Număr de profesori: 315

Număr de jurați: 325

Număr de voluntari: 300

DSC_1156 - Copy

Despre autor

admin administrator