ÎNCĂ DOUĂ PARTICIPĂRI LA OLIMPIADE INTERNAȚIONALE PENTRU “CARMEN SYLVA” ÎN 2017

deadmin

ÎNCĂ DOUĂ PARTICIPĂRI LA OLIMPIADE INTERNAȚIONALE PENTRU “CARMEN SYLVA” ÎN 2017

În cursul zilei de sâmbătă 04.02.2017 organizatorii concursului ROSEF ne-au adus la cunoştință rezultatele selecției proiectelor propuse pentru a participa în 2017 la competițiile internaționale.

Liceul Teoretic „Carmen Sylva” din Eforie s-a calificat la 2 Olimpiade internaționale după cum urmează:.

Elevii Mândra Andrei Alexandru (XI-A), Ioana Bărbuliceanu (XI-A) și Cristiana Săvucă (IX-A) vor participa în data de 01.07.2017 cu lucrarea DISPOZITIVE PENTRU PERSOANELE PARALIZATE, la Olimpiada de proiecte sustenabile de mediu „INESPO” organizată în Olanda. Anul acesta competiția se va desfașura on-line, primele 10 proiecte fiind invitate în Olanda în septembrie pentru premiere. Domnii profesori coordonatori sunt Florin Șerbu și Laurențiu Bulgaru.

Elevii Badea Armeanu Răzvan (XII-A), Ghena Andreea (XI-A) și Paul Paraschiv (XI-A) coordonați de domnii profesori Florin Șerbu și Mihaela Poteră vor participa în perioada 03.05.2017 – 08.05.2017 la Olimpiada de proiecte de energie, inginerie și mediu  ISWEEEP” care se va desfășura în SUA, Houston, Texas cu lucrarea UTILIZAREA DISPOZITIVELOR ELECTRONICE PENTRU DEPISTAREA OBSTACOLELOR DE CĂTRE PERSOANE CU DIZABILITĂȚI DE VEDERE.

Mult succes în continuare!

prof. Mihaela  POTERĂ

Despre autor

admin administrator