Clasa I A în săptămâna Școala Altfel

deadmin

Clasa I A în săptămâna Școala Altfel

Prof. Mihaela Zontea

 

18.12.2017 – Vremea colindelor și a surprizelor – Ziua voluntariatului
Elevii clasei I A au cantat colinde si cantece de iarna, apoi au scris o scrisoare lui Mos Craciun insotita de un desen. De asemenea, parinti si copii inimosi  s-au implicat intr-o actiune de voluntariat, „Ajutoarele lui Mos Craciun”,  venind in sprijinul unei familii cu 6 copii: Patricia – 5 luni, Alexandra – 5 ani , Ana – 6 ani, Andreea – 8 ani, Daniel si Marian – 10 ani. Le dorim  sa aiba cu toții sarbatori frumoase!
 [slideshow_deploy id=’6092′]
19.12.2017 – Școala lui Moș Crăciun – Educație prin știință și artă
Elevii clasei I A, impreuna cu parintii sau bunicii, au desfasurat un atelier de creatie a globuletelor pe suport de lemn, au realizat aranjamente pentru sarbatori si au decorat lumanari prin tehnica servetelului.
[slideshow_deploy id=’6114′]
20.12.2017 – Carnavalul Lefo
Elevii clasei I A au participat la concursul „Am Talent!” evidentiind calitati la pictura, dans sportiv, gimnastica ritmica si prin demonstratii de karate. De asemenea, s-a desfasurat un carnaval in cadrul caruia elevii si-au prezentat costumul/personajul. Elevii au fost recompensati cu aplauze, aprecieri verbale, premii si diplome.
[slideshow_deploy id=’6159′]
21.12.2017 – Tradiții și obiceiuri românești de iarnă
  In timp ce mamicile pregateau  standurile pentru Târgul de iarnă, elevii clasei I au aflat informatii despre obiceiurile si traditiile de Craciun de la noi din tara, dar si din lume. Ei au primit o Carticica de Craciun in care se regaseau informatiile primite, insotite de imagini, pe care ei le vor colora in vacanta. Au facut apoi o vizita la standurile de la Târg.
  In ultima parte a programului, elevii au audiat colinde si cantece de iarna in alte limbi straine si au vizionat filmul de animatie „Spargatorul de nuci”.                     
[slideshow_deploy id=’6198′]
    
22.12.2017 – Pe urmele lui Moș Crăciun
Elevii clasei I A  l-au  intampinat pe Mos Craciun cu un program de colinde, apoi fiecare a prezentat Mosului cate o poezie si au fost rasplatiti cu aplauze si cadouri.
 [slideshow_deploy id=’6238′]

Despre autor

admin administrator