Ziua Porţilor Deschise – Vineri, 9 martie 2018

deadmin

Ziua Porţilor Deschise – Vineri, 9 martie 2018

Liceul Teoretic ”Carmen Sylva” din Eforie Sud organizează vineri, 9 martie 2018, de la ora 11.00, Ziua porţilor deschise, eveniment la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Pentru anul școlar 2018-2019, au fost prevăzute două clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 50 de copii.

Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele două clase pregătitoare. Evenimentul va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii din învățământul primar, îndrumați de dascălii lor. Activitățile au ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevi. Copiii vor avea parte și de alte surprize!

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii lor.

Vă așteptăm!

[slideshow_deploy id=’3459′]

Despre autor

admin administrator