Zilele Liceului Teoretic „Carmen Sylva” – motiv de mândrie

deChiriac Ana Maria

Zilele Liceului Teoretic „Carmen Sylva” – motiv de mândrie

În perioada 12-13 mai, cu prilejul Zilelor liceului, s-au desfășurat numeroase activități destinate elevilor.

Pentru că școala a fost și este în continuare o instituţie foarte importantă pentru societate, pentru comunitate, pentru că aici se formează caractere și se modelează suflete, aceste două zile, diferite de cele din orarul normal, au fost un prilej de sărbătoare și de bucurie. Acest eveniment a solicitat din plin creativitatea elevilor, valorificând resursele educaționale de care dispune unitatea de învățământ. 

Personal, am participat la câteva activități pe care le-am considerat reușite din multe puncte de vedere. Cursurile de teatru oferite vizitatorilor din alte școli, lansarea site-ului revistei școlii, procesul de realizare a picturii graffiti și, bineînțeles, târgul de delicatese au fost doar câteva dintre activitățile atractive de care am putut beneficia. A fost nevoie de muncă asiduă pentru ca toți elevii și profesorii implicați să își atingă scopul, conturând, în aceste două zile speciale, un profil favorabil instituției noastre de învățământ. 

Sperăm că vizitatorii au receptat pozitiv eforturile organizării acestui eveniment și s-au bucurat de activitățile care au consolidat acțiunile reprezentative pentru viziunea și misiunea acestei instituții.

Din punctul de vedere al câtorva cadre didactice aceste activități ne-au antrenat abilitățile de socializare cu ceilalți elevi din cadrul liceului, dar și cu vizitatorii.

Despre autor

Chiriac Ana Maria contributor

Lasă un răspuns