„Bucuriile toamnei” – târg cu produse tradiționale de toamnă

deadmin

„Bucuriile toamnei” – târg cu produse tradiționale de toamnă

Sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 10, în parcul de pe faleză, se va desfășura târgul cu produse tradiționale de toamnă. 

Pe parcursul târgului, Lefo-Picii vor participa la concursul „Vreau să fiu sănătos!” (în zonele special amenajate) și, de asemenea, vor anima atmosfera cu spectacolul “Acorduri de toamnă (cântec, dans și poezie).

Concursul „Vreau să fiu sănătos!” începe la ora 9.30, iar spectacolul “Acorduri de toamnă începe la 10.00.

 

Elevii ciclului primar fac pregătiri intense pentru Târgul de sâmbătă, 21 octombrie:

Elevii clasei I A, învățătoare Mihaela Zontea,  au pictat și au pregătit colaje pentru târg și, de asemenea, se pregătesc intens pentru concursuri și spectacol.

[slideshow_deploy id=’5596′]

Elevii clasei a II-a A, învățătoare Maria Mîndru, au pregătit deja tablouri pe canvas, realizate prin tehnica șervețelului, folosind culori acrilice:

[slideshow_deploy id=’5524′]

Elevii clasei a III-a A au pus castraveți la borcan, în bucătăria școlii, ajutați de colegii lor mai mari din clasa a X-a C, dirigintă, prof. Mariana Munteanu.

[slideshow_deploy id=’5612′]

Elevii claselor a IV-a, învățătoare Luiza Dragomir și Simona Enache, s-au antrenat pentru concursul  „Vrem să fim sănătoși!”, secțiunea ștafete:

[slideshow_deploy id=’5538′]

Elevii clasei a IV-a A, învățătoare Luiza Dragomir, au pregătit colaje de toamnă folosind coli/ cartoane colorate și materiale naturale: frunze, crenguțe, semințe.

[slideshow_deploy id=’5569′]

Clasa a IV-a B, învățătoare Simona Enache – În pauzele din această săptămână de școală și la AVAP, elevii au lucrat cu diferite materiale din natură (castane, măceșe, semințe) și materiale reciclabile (ghivecele au fost confecționate din adeziv și prosoape vechi, iar apoi au fost vopsite cu vopsea lavabilă și pictate de elevi).

[slideshow_deploy id=’5578′]

Expoziția Picilor de pe holul școlii:

[slideshow_deploy id=’5603′]

Despre autor

admin administrator