„Cuvinte magice: Vă rog!, Poftim!, Mulțumesc!”

deadmin

„Cuvinte magice: Vă rog!, Poftim!, Mulțumesc!”

 

Miercuri, 14 noiembrie 2018, la Liceul Teoretic “Carmen Sylva” a avut loc lansarea proiectului „Cuvinte magice: Vă rog!, Poftim!, Mulțumesc!”. Proiectul se desfasoară la inițiativa Asociației „Împreună pentru Viitor Constanța” și a Asociației pentru Promovarea Egalității între Tineri „ADAPTO”, în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Județean Constanța. Scopul proiectului este de a aduce  în atenția tinerilor conceptul de politețe, ca manifestare de respect.

În cadrul sesiunii interactive „Vrei să fii politicos”, elevii implicați în proiect au realizat “Pomul politeții” și au participat la un joc pe teme de politețe,  adaptat după modelul “Vrei să fii milionar?” .

În perioada următoare elevii voluntari vor stabili o zi numită „Ziua POLITEȚEI” la care va fi invitată să participe toată unitatea școlară. Va fi realizat un un afiș cu „10 reguli de politețe în școala mea” care va cuprinde primele 10 reguli de politețe, cele mai dorite, pe care elevii să le și respecte.

La finalul proiectului cele două asociații vor edita o broșură, în format electronic și în formă printată, care va fi distribuită către  mass-media și partenerii proiectului, ajungând la fiecare școală participantă. Broșura va conține aspecte din desfășurarea proiectului, afișele executate la nivel de școală, informații utile legate de tema proiectului.

 

[pdfjs-viewer url=”http%3A%2F%2Fimake.lefo.ro%2Fwp%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F11%2FAfis-Cuvinte-magice-print-2.pdf” viewer_width=100% viewer_height=1200px fullscreen=true download=true print=true]

Despre autor

admin administrator